Over ons

Over ons 2017-11-07T17:34:01+00:00

Onze Missie

Wij ondersteunen potentiële marktleiders in hun ambities. Voornemens omzetten in concrete resultaten. De ambitieuze organisatie heeft partners nodig. Het selecteren van de juiste partners en het operationaliseren van samenwerkingen die leiden tot meerwaarde is onze passie en expertise. Succes is een namelijk geen toeval maar een keuze.

Wij krijgen en geven veel energie in het creëren van waarde voor uw doelgroep en uw eigen organisatie. Precies op het niveau dat u past en nodig is. Niet teveel en natuurlijk niet te weinig om optimaal koploper in uw markt te zijn. Zowel voor uw klanten als uw eigen medewerkers. Elke stap daar naartoe en het succes willen wij wel elke dag met u vieren.

Ons geheim (verklapt): zacht is harder dan hard!

Wij realiseren door ‘hard en zacht met elkaar te verbinden’. In kennis en wetenschap met ervaring en de kracht in en uit mensen. Maak gerust hard zachter en zacht harder in de stappen voorwaarts. Zonder terug te vallen door wat ‘soft’ kan worden geacht. Wij zien dit geheim als het harde element in de borging van groei en succes. Samen met u, uw medewerker, partner en ons netwerk behalen wij met elkaar meerwaarde in samenwerken.

Ons aanbod

Wij genieten van concrete resultaten als hogere klantbeleving, financieel en sociaal rendement, medewerkers die bij u willen werken en liefst alle vier tegelijk. Wij sturen op plezier en op cijfers terwijl u concreet voelt en onderkent wat wij bereiken.

Elk probleem achten wij oplosbaar of nog beter weten wij samen voor te blijven. Vanuit een heldere analyse en aanpak. Wij verkennen en omarmen kansen en perspectieven. Wij zetten niet in op meer maar op slimmer werken. Dat is immers de manier om sneller opvolgende ontwikkelingen in uw branche voor te blijven en uw klanten steeds weer eigentijds te bedienen.

 

Ook benieuwd welke waarde u kunt plussen?

Wilt u meer ontdekken over ons geheim en mogelijke resultaten doorspreken? Wij komen graag bij u om uw ambities te vernemen, in beleving en in concrete cijfers. Vernemen we gelijk elkaars benadering van waarde maken en hoger rendement op uw inspanningen. Laat u verassen wat al de waarde van slechts een gesprek met elkaar kan zijn!

PlusValu is opgericht door Erik van den Boogaard en Albert Mulder. Samen complementair om in haar dienstverlening vanuit PlusValu, ieders al jarenlange specialist met een mooie referentielijst waarbij mooie waardecreaties zijn gerealiseerd.

Albert Mulder

Albert Mulder is sinds 2012 zelfstandig professional en gespecialiseerd in Best Value Procurement. In 2016 behaalt hij alle examens van het Congres Best Value in Altanta inclusief het Train The Trainer programma. Hij wordt veelvuldig gevraagd als trainer en geeft eigen workshops om aan anderen de visie, kennis en kunde van Best Value over te dragen in het inkopen van de meeste waarde.

Albert werkte als bedrijfskundige zes jaar als rechterhand van de directie van Van Ieperen Groep, renovatiespecialist en pionier op het gebied van samenwerkingsvormen. Vanuit zijn inbreng de eigen organisatie bottum up te verbeteren en het ontplooien van reële en waardevolle ideeën voor van experts in alle lagen van de organisatie bereikte zij verbeteringen en jarenlang de positie van marktleider in ketensamenwerking. Aansluitend specialiseerde Albert zich in het vakgebied inkoop om ook de verbinding naar de achterkant van organisaties te kunnen optimaliseren.

Sinds 2012 heeft hij zijn adviesbureau AA Interim Rendement met de specialisatie Best Value Procurement. Met focus op de onderscheidende kwaliteit staat hij opdrachtgevers bij tijdens selectieprocessen en het contracteren van leveranciers en partners. Zijn visie op het versterken van klantwaarde en het minimaliseren van faalkosten is dat besparingen een gevolg zijn van de focus op kwaliteit, en niet andersom.

Erik van den Boogaard

Erik van den Boogaard is oprichter en voorzitter van de Netwerkgroep Contracteren KetenSamenWerking en als zelfstandig ondernemer altijd gericht op het creëren van meerwaarde.

In het Maasstad Ziekenhuis was hij pionier in de verbetering van de kwaliteit van multidisciplinaire zorg in samenwerking met het Centraal BegeleidingsOrgaan, nu CBO-TNO. Dit vormde de brug naar diverse managementfuncties in de logistieke dienstverlening (NS Reizigers en DHL Solutions) met de ontwikkeling van klant- en bedrijfswaarde binnen ketens als missie. Erik volgde een groot aantal bedrijfsopleidingen, zoals de ‘DHL Expert Academy for executive key employees’ aan de Nyenrode Business Universiteit (2003).

Sinds 2008 is hij als zelfstandig professional ook actief in de sector van Woningcorporaties, onder andere als bestuursadviseur en strategisch programmamanager. Vanuit zijn bureau Peilon werkt hij als implementatiespecialist bij organisaties aan verbeteringen en veranderingen, in ketensamenwerking als projectleider of ketenregisseur.