Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Heeft u al bereikt wat u verwacht in een strategische partnerschap? Behaalt u het beste resultaat en benut u de leercurve van reeds succesvolle samenwerkingen? Wanneer de fundering van een woning goed wordt aangelegd, zal het huis stevig blijven staan. Dit geldt ook voor een strategische samenwerking. Herkent u de behoefte om na een succesvolle samenwerking tijdens een project, die samenwerking te ontwikkelen naar een partnerschap.

Deze kennissessie geeft inzicht op hoofdlijnen waarom strategisch samenwerking een slim idee is, welke issues lossen we op. Maar vooral hoe geef je de juiste vorm aan een strategische samenwerking.

PlusValu heeft aantoonbaar al succesvolle strategische samenwerkingen geïmplementeerd. De harde en zachte kant zijn concreet verbonden met elkaar. Het bepalen van de normen KPI’s en de leercurve worden logisch en simpel vormgegeven.

Het mechanisme van PlusValu bestaat uit 21 onderdelen die situationeel toegepast kunnen worden voor elke unieke samenwerking. Geen keurslijf of vaste aanpak voor elke samenwerking maar juist een organische aanpak dat aantoonbaar werkt. Het mechanisme van PlusValu is getoetst aan de juridische en wetenschappelijke kennis.

Inhoud kennissessie

  • Oorzaken waarom huidige samenwerking (meestal) geen meerwaarde opleveren.
  • Inzichten krijgen over de succesfactoren voor een strategische samenwerking.
  • Samenvatting mechanisme succesvol samenwerking, hard en zacht verbonden.
  • Toetsing middels de 21 punten waarop een samenwerking kan worden ingericht.

Na deze training, kunt u

  1. Sneller inschatten hoe uw Strategische Samenwerking ervoor staat.
  2. Beter bepalen welke van de 21 punten u kunt verbeteren.
  3. Effectiever de juiste KPI’s bepalen.

U wilt meer dan een kennissessie?

Bent u al bekend met deze kennis en wilt u zich als expert laten trainen, schrijf u dan in voor één van onze trainingen Strategisch Samenwerken. Bekijk onze agenda.

Doelgroep

Deze kennissessie is geschikt voor beslissers en eindverantwoordelijken welke direct of indirect betrokken zijn bij een strategische (keten)samenwerking. De kennissessie is van waarde voor zowel de publieke sector als het bedrijfsleven en kent vele toepassingen, van welzijn tot werkgelegenheid, gezondheidszorg, van bouw- en infrastructurele projecten tot ICT, facilitair en logistiek.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Albert Mulder

Aanmelden

Aanmelden - Kennissessie 12 oktober 2020