Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Online Workshop Prioriteitenmanagement 

Heb jij tijd over? Of wekelijks last dat niet alle acties zijn afgerond?  

‘Talentvolle mensen hebben meestal een goed gevulde agenda’.

Geen tijdmanagement maar prioriteitenmanagement. Tijd kan je immers niet managen, een uur heeft 60 minuten. Waar je invloed op hebt, zijn je prioriteiten. 

reactie deelnemer:

“elke week bespaar ik uren,

heerlijk hoe snel je de ideeën uit deze workshop kan toepassen!”

Gratis meedoen aan onze deze online workshop?

Dagdeel 1: do 28 mei, 13:00 – 16:00
Dagdeel 2: ma 8 juni, 13:00 – 16:00
Dagdeel 3: ma 29 juni, 13:00 – 16:00

Waarom gratis? 

In 2019 hebben we deze workshop succesvol gelanceerd. In de samenwerkingen die PlusValu mag begeleiden, gaat altijd de voorkeur uit naar de beste mensen. En die hebben geen tijd over. Om effectiever te werken, hebben we een tool die wij zelf gebruiken, uitgewerkt in de Workshop Prioriteitenmanagement.  Het leveren van kwaliteit is voor ons een must. Daarom starten we binnenkort eerst met een pilot. We zoeken tien deelnemers die deze workshop kosteloos mogen volgen. Als tegenprestatie verwachten we dan opbouwende kritiek om verbeteringen door te voeren. De eerste malen zal dit zeker voor verbetering vatbaar zijn.

Wat zeggen referenties over deze workshop.

Ko is eigenaar van Classic & Co die tot de top van Nederland behoort tot de restauratie van het topsegment in auto’s. Merken als Jaguar en Ferrari zijn voor Ko dagelijkse business. Wij zijn blij met Ko als opdrachtgever. Ko is blij met onze workshop! Lees hier hoe Ko deze workshop heeft ervaren (klik hier).

Aanmelden - Online Workshop Prioriteitenmanagement (pilot)