Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Herkent u dit? Einde dag, tijd voorbij maar nog niet alle acties af?

Heeft een volle agenda? Niet of nauwelijks beschikbaar voor nieuwe ontwikkelingen?  Uw organisatie vraagt steeds meer van u? Eigenlijk verwacht u teveel van u zelf? Dan kent u het dilemma om regelmatig te moeten kiezen tussen concessies doen aan kwaliteit of meer werkstress om alles goed te doen. Kwaliteit vraagt immers zijn tijd. Nog meer doen in dezelfde tijd?

Timemanagement gaat u niet helpen.

‘Een uur krijgt er echt geen minuut bij’. Tijdmanagement geeft symptomatische verbeteringen en vraagt om veel discipline in het toepassen van ‘de regels’ van tijdmanagement. Tot slot gaat niet het niet om nog meer doen maar om de juiste dingen doen en weer meer plezier in uw werk.

Wat werkt wel is Prioriteitenmanagement!

We hebben een pragmatische aanpak ontwikkeld dat de oorzaak oplost. De aanleiding was dat wij samenwerkingen begeleiden en daarvoor de beste mensen nodig hebben. Die hebben allemaal hetzelfde probleem namelijk dat ze al volgepland zijn. Onze Workshop Prioriteitenmanagement heeft aantoonbaar ervoor gezorgd dat we deze mensen wel beschikbaar konden maken door ze slimmer te laten werken. En dat levert tijd op. Want tijd kan je niet managen, prioriteiten wel!

Resultaat 4 uur per week en 8,2 tevredenheid  

Leer prioriteiten razendsnel te analyseren om deze te kunnen rangschikken voordat de planning wordt gemaakt. Vervolgens die dingen doen die belangrijk zijn! Onbelangrijke zaken waar anderen je aandacht voor vragen weet je te reduceren met behoud van de relatie. En je stopt met te goed, te veel, of andere persoonlijke verleidingen. Je bent super gemotiveerd voor hetgeen je niet meer doet.

Deelnemers besparen, binnen één maand na einde workshop, gemiddeld 4 uur per week. Deelnemers beoordelen deze workshop gemiddeld met een 8,2 op een schaal van 10.

Programma, 3 workshops van 3 uur

  1. Focussen op bedrijfsstrategie, team en persoonlijke doelen
  2. Managen van de prioriteiten, van uzelf en het team
  3. Evaluatie van de eerste praktijkervaringen met prioriteiten managen

Deelnemers kunnen na elke workshop de kennis toepassen in de eigen werkomstandigheden. De workshop daarna worden de eerste ervaringen gedeeld met elkaar. Men leert door te doen en geniet direct het voordeel van de van de korte termijn resultaten.

Planning

  • 2 november 2020
  • 16 november
  • 7 december

Alle sessies zijn gepland van 9:00 tot 12:00.

Locatie

Online, via Zoom

Prijs

Deelname is 600 euro per deelnemer. Gun je een relatie ook deze kennis, dan geldt voor elke volgende inschrijving 500 euro per deelnemer. Prijzen zijn exclusief btw.

Wat onze referentie : Classic & Ko, top van NL in restauraties auto’s (klassiekers).

Classic & Ko behoort tot de top experts in Nederland ten aanzien van onderhoud en restauraties van auto’s met name de klassiekers.  We vroegen Ko van der Kolk, eigenaar Classic & Ko naar zijn ervaring met Prioriteiten management:  Je maakt mensen er bewust van, we weten nu donders goed wat eerst gedaan moet worden. Dat werkt door op alle medewerkers. Het plezier in het team is terug. Klik hier om het artikel van Classic & Ko te lezen.

 

Wil je eerst wat meer achtergrond informatie lezen over dit onderwerp?

Klik dan hier om het artikel van Erik te lezen.

 

Meer informatie?

Neem dan contact op met Erik van den Boogaard

 

Aanmelden - Workshop Prioriteitenmanagement 2 november 2020 (online)

Deel dit bericht, kies je platform...