Over ons

PlusValu is opgericht door Erik van den Boogaard. Samen met een team van experts begeleiden, ondersteunen en ontzorgt hij ambitieuze organisaties in de noodzakelijke processen die nodig zijn om de beste in hun vakgebied te worden.

De teamleden zijn complementair in de dienstverlening vanuit PlusValu. Iedere expert is een specialist met jarenlange ervaring en een waardevolle referentielijst waarbij synergetische waardecreaties zijn gerealiseerd.

Erik van den Boogaard

Wie zijn wij?

Managing Partner
Expert Coördinatie Strategische Samenwerkingen  

Missie: organisaties die doen wat deugd. Dan klopt het ook, voor iedereen. Visie: met gevoel van urgentie en belang start de verandering naar echt beter.

meer informatie
Albert Mulder

Managing Partner
Strategisch Inkoper & Best Value expert 

Missie: opdrachtgevers en opdrachtnemers die veel beter laten zien welke successen tot nu toe zijn behaald. Visie: Het verdient zich terug. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor u belangrijker dan de korte termijn kostenbesparing. Besparingen zijn immers een gevolg van de focus op kwaliteit, en niet andersom.

meer informatie

Wetenschappelijk adviseur en Trainer Ketensamenwerking

Missie: meer waarde creëren voor alle stakeholders door continue verbetering en het verkregen rendement daarvan delen onder alle betrokkenen. Visie: duurzaam winnen kan alleen door intensieve samenwerking, wie nu wint van een ander verliest een volgende keer.

meer informatie

Eigenaar FYT The Procurement Provider
Mede-oprichter E Accu BV & Civil Military Interaction Officer Koninklijke Landmacht

Het bieden van een ‘fit for the occasion’ inkoopoplossingen. Visie: Luisteren, observeren, en doorvragen naar de werkelijke bedrijfsbehoeften. Betrekken van stakeholders, leveranciers en medewerkers bij het opstellen en succesvol uitvoeren van plannen.

meer informatie

Partner RAWWorks
Ondernemer en IT Specialist

Missie: Met de laatste innovaties op IT-gebied meer waarde creëren voor klanten en daarmee voor hun klanten. Visie: Effectief werken met de nieuwste innovaties, kostenbesparend werken en klanttevredenheid op 10.

meer informatie

Advocaat
Bouw- en onroerend goedrecht Specialist

Missie: dienstverlening zonder pretenties en met veel oog voor de klant. Visie: Open en eerlijk over de kansen en mogelijkheden. En altijd met oog voor de situatie van de klant en vooral water eventueel nog meer speelt.

meer informatie

HR Creator
Human Resources Expert

Missie: pragmatische en innovatieve oplossingen in de HR dienstverlening. Deze zijn gericht op duurzame ontwikkeling van mens en organisatie waarin dienend leiderschap, vakmanschap en vitaliteit centraal staan. Visie: Wake up and start dreaming!

meer informatie

Supply Chain Manager
Best Value Expert 

Missie: het selecteren van onderscheidende inkoopoplossingen en het managen van Inkoop- en verbetertrajecten in complexe technische (project-)omgevingen. Visie: Als je focust op kosten, dan daalt je kwaliteit. Focus je op kwaliteit, dan dalen je kosten.

meer informatie

‘Geld verdienen is bij Albert geen drijfveer. Bouwen aan strategisch positieve en duurzame oplossingen wel. Dat waardeer ik erg.’

Martijn van Deursen , C.T.O. AnylinQ

‘Erik kan op strategisch niveau heel goed de doorvertaling maken, hij is een intellectuele pragmaticus.’

Alex Bonnema, Algemeen Directeur Caparis

‘Omdat Erik een externe expert is, en dus niet in zijn natuurlijke habitat, kon hij heel goed duiden wat nodig was. Dingen die geen waarde toevoegen, werden uit de samenwerking gehaald.’

Ludwig Smits, Directeur De Variabele

‘Ik waardeer Albert’s positieve energie, drive en verstandigde blik op het inkoopproces. Albert kan heel goed de vertaling maken naar zowel opdrachtgever als -nemer, hij heeft een hoog EQU én IQU.’

Peter Kamphuys , algemeen directeur Actos Groep B.V.