Missie:

Met de laatste innovaties op IT-gebied meer waarde creëren voor klanten en daarmee voor hun klanten. Visie: Effectief werken met de nieuwste innovaties, kostenbesparend werken en klanttevredenheid op 10.

Martijn van Deursen – Partner

Ondernemer en IT specialist

Martijn is een goedlachse, gedreven, enthousiaste en intelligente professional. Martijn is visionair en kan richting bepalen en richting geven, zorgt voor teamspirit, heldere doelen en haal het beste uit mensen. Martijn is 17 jaar geleden zijn carrière gestart bij ING als Netwerk Designer en is daarna als IT consultant werkzaam geweest bij o.a. de Rabobank, Ministerie van Defensie en de Belastingdienst. Naast zijn werkzaamheden als IT consultant is Martijn het management vak ingerold en heeft hij leiding gegeven aan diverse teams en als directeur van meerdere business units. In de laatste jaren is Martijn actief geweest als Chief Technology Officer (CTO) en heeft hij zich met name geconcentreerd op het creëren van lange termijn visies en het ontwikkelen van de thema’s Cloud, Automation, Security en Data Management.

Er zijn twee redenen geweest waarom Martijn zich heeft aangesloten bij Raw. De eerste reden is mensgericht; de automatisering van de IT gaat razendsnel en weinig specialisten zijn in staat deze verandering bij te benen. Dit kan grote gevolgen hebben voor het bestaansrecht van deze specialisten op de arbeidsmarkt. Martijn is vastbesloten de specialisten te begeleiden naar de nieuwe wereld. De tweede reden is meer zakelijk; door technologie beter in te zetten kan door innovatie veel waarde toe worden gevoegd aan de klanten van Raw. Door de juiste mensen te laten samenwerken met de juiste technieken is Martijn overtuigd nieuwe producten en diensten te kunnen ontwikkelen die echte waarde toevoegen. Martijn is gefascineerd door de mogelijkheden die innovatie kunnen brengen in de zorg. De zorg is een sector die komende jaren enorm onder druk komt te staan, zowel financieel als op het gebied van arbeidsdruk. Martijn wil zich inzetten om de zorg een handje te helpen.

In zijn privéleven is Martijn een echte levensgenieter. Zijn vrienden en familie zijn heel belangrijk en vormen de zingeving. Met zijn twee dochters en zijn vrouw is Martijn het liefst op reis in zonnige gebieden. Daarnaast is Martijn bewust bezig met voeding en is filosoferen een dagelijkse bezigheid.

zie ook www.rawworks.nl

‘Een van de kernen van het modelcontract is zekerheden loslaten en vertrouwen hebben. PlusValu kan dat proces heel goed begeleiden.’

Martin Talen, commissaris - adviseur Talen Vastgoed B.V.