Missie:

Hoogwaardige professionele interne en externe samenwerkingen, zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau. In teams en/of individueel. Visie: interne en externe procesbeheersing leidt altijd tot optimalisatie van het resultaat.

Peter van Ieperen – Financieel expert

Strategisch Adviseur Onderhoud & Renovatie

Vanaf 1987 heeft Peter veel kennis opgedaan in vastgoed, bouw, onderhoud en renovatie waarbij een aantal facetten centraal staan: klantwaardes, competenties, procesbeheersing, terugdringen van faalkosten, strategische samenwerking en conceptuele aanpak. Hij was koploper in het vernieuwde denken ‘Ketensamenwerking en publiceerde de boeken ‘De nieuwe aannemer’ (2006) en ‘Anders durven samenwerken (2010). Peter was directeur en aandeelhouder voor ca. 15 ondernemingen, allen actief in de bouwnijverheid, met in totaal 500 medewerkers in vaste dienst en even zoveel medewerkers bij de co-maker. Vanuit zijn bureau ‘Invento groep’ is hij financieel controller, organisatie- en kostendeskundige voor de bouwnijverheid en daaraan gerelateerde ICT.

Peter is stressbestendig en stabiel. Hij brengt zijn rust ook over op de mensen waar hij mee samenwerkt. Hij communiceert zijn visie altijd duidelijk zodat een ieder weet waar hij of zij aan toe is. Peter werkt vanuit zijn kernwaarden praktisch, procesbeheersing en resultaatgericht.

‘Een van de kernen van het modelcontract is zekerheden loslaten en vertrouwen hebben. PlusValu kan dat proces heel goed begeleiden.’

Martin Talen, commissaris - adviseur Talen Vastgoed B.V.