Missie:

Het bieden van een ‘fit for the occasion’ inkoopoplossing. Visie: Luisteren, observeren, en doorvragen naar de werkelijke bedrijfsbehoeften. Betrekken van stakeholders, leveranciers en medewerkers bij het opstellen en succesvol uitvoeren van plannen.

Rob Peters – Inkoop en Supply Chain Management

Supply Chain Management, Best Value Procurement, Procesverbetering

Eigenaar van FYT The Procurement Provider, medeoprichter van E Accu BV, Civil Military Interaction Officer bij de Koninklijke Landmacht.

20 jaar inkoopervaring bij verschillende (inter)nationale toonaangevende, industriële, civiele en technologie gedreven bedrijven. Het leiden van inkoopteams naar hogere niveaus van succes. Uitvoering van Best Value Procurement-projecten met opvallende resultaten, waarbij ten minste 10% integrale en duurzame kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Diensten
Zakelijke dienstverlening in inkoop en supply chain management voor de technische, civiele, infrastructurele, industriële, petrochemische en militaire industrie. Diensten specifiek gericht op het herstructureren van inkoopfuncties, Value Based Sourcing, contractbeheer en complexe CAPEX-projecten.

Focus
Het bieden van “fit for the occasion” inkoopoplossingen.

Persoonlijke aanpak
Luisteren, observeren, en doorvragen naar de werkelijke bedrijfsbehoeften. Betrekken van stakeholders, leveranciers en medewerkers bij het opstellen en succesvol uitvoeren van plannen.

Competenties
Ondernemend, leergierig, teamspeler, scherpe analyses, probleemoplossend, creatief, winnaar.

Specialiteiten
Supply Chain Management | Best Value Procurement | Bedrijfsontwikkeling | Procesverbetering | Coaching |

‘Een van de kernen van het modelcontract is zekerheden loslaten en vertrouwen hebben. PlusValu kan dat proces heel goed begeleiden.’

Martin Talen, commissaris - adviseur Talen Vastgoed B.V.