Heeft u al bereikt wat u verwacht in een strategische partnerschap? Behaalt u het beste resultaat en benut u de leercurve van reeds succesvolle samenwerkingen? Wanneer de fundering van een woning goed wordt aangelegd, zal het huis stevig blijven staan. Dit geldt ook voor een strategische samenwerking. Herkent u de behoefte om na een succesvolle samenwerking tijdens een project, die samenwerking te ontwikkelen naar een partnerschap?

Deze kennissessie geeft inzicht op hoofdlijnen waarom strategisch samenwerking een slim idee is, welke issues lossen we op. Maar vooral hoe geef je de juiste vorm aan een strategische samenwerking.

PlusValu heeft aantoonbaar al succesvolle strategische samenwerkingen geïmplementeerd. De harde en zachte kant zijn concreet verbonden met elkaar. Het bepalen van de normen KPI’s en de leercurve worden logisch en simpel vormgegeven.

Het mechanisme van PlusValu bestaat uit 21 onderdelen die situationeel toegepast kunnen worden voor elke unieke samenwerking. Geen keurslijf of vaste aanpak voor elke samenwerking maar juist een organische aanpak die aantoonbaar werkt. Het mechanisme van PlusValu is getoetst aan de juridische en wetenschappelijke kennis.

We organiseren frequent deze kennissessie. Wilt u dit bijwonen, kijk dan op onze agenda wanneer de eerstvolgende kennissessie is gepland.